Oldal kiválasztása

[ad_1]

Közzétett: 2023-02-08T13:20:23

Frissítve: 2023-02-08T13:21:49

Dexerto megerősítette, hogy a Bleed eSports szingapúri szervezet tárgyalásokat folytat a Bad News Eagles-szel a koszovói CS:GO csapat aláírásáról.

A források szerint a Bleed eSports és a csapat közötti tárgyalások pozitívan haladnak, és mindkét fél reménykedik a pozitív kimenetelben.

A Bad News Eagles a CS:GO jó hangulatú történeteinek egyikeként nőtte ki magát egy olyan időszakban, amikor az ESL-lel vagy a BLAST-tal nem együttműködő csapatok számára ritkák a lehetőségek.

Egy esport szervezet támogatása nélkül a koszovói csapat kihasználta a Majors nyílt körversenyét 2022-ben, és kvalifikálta magát a PGL Major Antwerpen és az IEM Rio versenyre, és mindkét esemény Legends Stage-jét elérte. Rio de Janeiróban még az akkor regnáló Major bajnokot, a FaZe-t is legyőzték, mielőtt kikaptak volna a NAVI-tól.

A cikk a hirdetés után folytatódik

PGL

A Bad News Eagles eljutott a Legends Stage színpadára Antwerpenben és Rio de Janeiróban

Az év elején kapcsolatba hozták a csapatot a GODSENT-tel, mielőtt James Banks menedzser lecsapta volna a pletykát, aki azonban azt mondta, hogy a játékosok valóban kaptak egy ajánlatot a svéd szervezet képviseletére a Rio Majoron, „egy opcióval”. kiterjeszteni”. Banks szerint a GODSENT-tel folytatott tárgyalások megszakadtak, és nem folytatódtak.

Január 20-án a Bad News Eagles Jonatan ‘Devilwalk’ Lundberget nevezte ki új CS:GO edzőjének. A svéd két CS:GO Major-t nyert fnatic-cal, egyet játékosként 2013-ban, egyet pedig edzőként 2015-ben.

Kik azok a Bleed eSports?

Bleed 2021 szeptemberében szerezte meg első esport-bajnoki címét a Valorant csapat, az UwU leigazolásával, amely a VCT SEA 3. szakaszának kihívói rájátszásának első helyezettje Malajziából és Szingapúrból. Az év vége előtt a szingapúri szervezet 50,8 millió dolláros befektetést kapott az Asia Venture Capitaltól, hogy bővítse tevékenységét.

A cikk a hirdetés után folytatódik

2022-ben Bleed a korábbi BIG CS:GO játékost, Nikola ‘LEGIJA’ Ninićet nevezte ki Valorant csapatuk új edzőjének, és felbérelte Anthony ‘ImpressioN’ Limet, egy másik, nemzetközi tapasztalattal rendelkező ex-CS:GO-játékost, hogy az esport részleg élére álljon. A szervezet a Dota 2-vel is bővült egy ázsiai csapattal, melynek vezetője Kim ‘DuBu’ Doo-young koreai játékos.

Bleed érdeklődése a CS:GO szcéna iránt nem új keletű, a korábbi vezérigazgató, Mervyn Goh 2022 júliusában mutatkozott be. hogy a szervezet 2023-ban az európai CS:GO-ba terjeszkedik.

Augusztusban a Dexerto arról számolt be, hogy Bleed érdeklődést mutatott a Virtus.pro csapata iránt, amely „Outsiders” néven versenyez. A megbeszélések gyorsan megszakadtak, mivel a két szervezet túlságosan távol állt egymástól a csapat értékelésében, amely végül megnyerte az IEM Rio Major-t.

A cikk a hirdetés után folytatódik[ad_2]

Forrás