Oldal kiválasztása

[ad_1]

Declan Mclaughlin

❘ Közzétéve: 2023-02-13T11:00:00

❘ Frissítve: 2023-02-13T11:16:46

Folyik a 2023-as LEC Winter Split, ahol 10 csapat mérkőzik meg a nyolc helyért a csoportkörben. Kövesse az összes műveletet itt.

A League of Legends Európa-bajnokság a 2023-as szezonra megújult, és most új, három részre osztható formátummal rendelkezik, szombaton, vasárnap és hétfőn a mérkőzésnapok. Két új csapatot is követhetnek a LEC rajongók: a Team Heretics-t, amely megszerezte a Misfits Gaming nyerőgépét, és a KOI-t, amely egyesült a Rogue-val.

A Winter Split győztese, amely a rájátszásban dől el, helyet kap a LEC döntőjében, valamint 120 pontot szerez a 2023-as világbajnokságra való kvalifikációhoz.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Az alábbiakban mindent megtalál, amit a LEC Winter Split 2023-ról tudnia kell.

LEC Winter 2023: Stream

A LEC Winter 2023 élőben közvetíthető a Twitch-en a hivatalos LEC csatornán. Az adatfolyam lent van beágyazva.

Hiányoznak a játékok? Kövesd a VOD-okat a LoL Esports csatornán.

LEC Winter 2023: Formátum és ütemezés

A LEC új formátuma szerint a tíz csapat háromhetes távon mérkőzik meg egymással egyetlen körmérkőzéses szakaszban. A legjobb nyolc csapat továbbjut a 2. szakaszba, egy kettős kieséses csoportkörbe, két négyes csoporttal.

A csoportgyőztesek és a 2. szakasz második helyezettjei ezután a rájátszásba jutnak, és kettős kieséssel is rendelkeznek.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Csoportkör (február 11. – február 19.)

A csoport

B csoport

1. nap: február 11

2. nap: február 12

3. nap: február 13

4. nap: február 18

3. nap: február 19

Alapszezon (január 21. és február 6.)

1. hét (január 21-23.)

2. hét (január 28-30.)

3. hét (február 4-6.)

LEC Winter 2023: Az alapszakasz állása

Zöld = kvalifikált a csoportkörbe. Piros = Kizárva.

LEC 2023. tél: Csapatok és játékosok

A LEC jelentős változásokon ment keresztül a holtszezonban. A formátumváltozásokkal együtt két új csapat csatlakozott a 2023-as bajnoksághoz, a KOI és a Team Heretics.

Sok csapat felforgatta a névsorát az új versenynaptárban, abban a reményben, hogy 2023-ban még magasabb szintre léphet. A Fnatic megújította a botsávját, újra szerződtette Martin ‘Rekkles’ Larssont, és előmozdította az akadémia támogatását Rúben ‘rhuckz’ Barbosa, és a G2 Esports is. , aki amellett, hogy felvette Steven ‘Hans sama’ Liv-et és visszahozta Mihael ‘Mikyx’ Mehle-t, tőrbe csalta az újonc dzsungelt, Martin ‘Yike’ Sundelint.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Fnatic | A TwitterRekkles visszatért a Fnatichoz

Eközben a Vitality a „szupercsapatuk” összeomlása után szinte teljesen új névsort épített fel, amely Zhou ‘Bo’ Yangbo dzsungelember körül fog forogni. Ő egyike azoknak az importcikkeknek, akiket a LEC-rajongók izgatottan várnak akció közben, valamint az Heretics japán top lanere, Shunsuke „Evi” Murase, aki korábban a Detonation FocusMe tagja volt.

[ad_2]

Forrás