Oldal kiválasztása

[ad_1]

Declan Mclaughlin

❘ Közzétéve: 2023-04-18T20:35:30

❘ Frissítve: 2023-04-18T20:35:39

A csapat új vezetőedzőjét bemutató videóban Sentinels bejelentette, hogy Tyson ‘TenZ’ Ngo kiszáll a VCT Americas Week 4-én, a csereként beállt Jimmy ‘Marved’ Nguyen.

Újabb változások jönnek a Sentinelsnél, mivel a csapat bejelentette, hogy TenZ részt vesz a közelgő VCT Americas szuperhéten, mivel ujjsérüléssel és pozitív teszteredménnyel küzd. Helyette a korábbi OpTic Gaming játékos és a Sentinels cserejátékosa Marved lép pályára.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A Sentinels kiadott egy videót, amelyben bemutatja új vezetőedzőjét, Adam ‘kaplan’ Kaplant, mivel a szervezet vezérigazgatója bejelentette, hogy a VCT Americas 3. hete után a csapat megvált korábbi vezetőedzőjétől. Abban a videóban Kaplan elejtette a hírt, hogy a TenZ kiül a 4. heti versenyen, hogy felépüljön.

„A fiunk, TenZ, nem érzi jól magát… Adunk neki egy hetet, hogy lazítson. Szerencsére van egy tengeralattjáró világbajnokunk. Behozzuk Marvedet, vele fogunk gyakorolni ezen a héten, és lejátsszuk vele a szuperhét meccseinket.” – mondta Kaplan.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A TenZ ki, a 4. héten bekerült a Sentinelsbe

TenZ nem csupán egy sérült ujjával küzdött a csapat gyenge teljesítményét követően, mivel a rajongók olyannyira nemtetszését fejezték ki az online teljesítményével kapcsolatban, hogy menyasszonya empátiát kért a játékos iránt.

A csere nem sokkoló, mivel a pletykák arról szólnak, hogy a Sentinels változást hajt végre a 2. hét óta. Azonban ezek a pletykák elterültek, amikor George Geddes felfedte, hogy Marvednek, aki Candiában lakik, még nem kell vízumot szereznie a versenyre. a Liga.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Marved látszólag megszerezte a vízumát, és képes versenyezni. Legutóbb az észak-amerikai Challengers League Open selejtezőjében játszott versenyképes Valorant az Untamable Beasts streamer csapattal. 2022-ben Marved az OpTic Gaming csapatában játszott, és megnyerte a Masters Reykjavíkot, valamint a Masters Copenhagenben az első háromban, a Valorant Champions versenyen pedig a második helyen végzett.

A Sentinels a LOUD és a MIBR ellen a VCT Americas 4. héten, az első mérkőzésre április 21-én kerül sor.

A cikk a hirdetés után folytatódik

[ad_2]

Forrás