Oldal kiválasztása

[ad_1]

Luís Mira

❘ Közzétéve: 2023-03-19T10:50:00

❘ Frissítve: 2023-03-19T10:59:09

A VCT Masters Tokyo már csak néhány hónapra van. Itt van minden, amit a 2023-as második régióközi Valorant eseményről tudni kell, beleértve a menetrendet, a formátumot és a csapatok kvalifikációját.

A VCT LOCK//IN São Paulo-i sikerét követően a Riot Games felgyorsítja a felkészülést a VCT Masters Tokyo-ra, a 2023-as szezon második nemzetközi Valorant eseményére.

Tizenkét csapat négy különböző régióból utazik Tokióba erre az izgalmas kéthetes versenyre, amely megelőzi a Valorant Champions-t Los Angelesben. A Riot Games nagy reményeket fűz a VCT Masters eseményhez, tekintettel a Valorant népszerűségére Ázsiában és a Japán Challengers League sikerére.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Colin Young-Wolff/Riot GamesTokyo ad otthont 2023 második régiókon átívelő Valorant eseményének

Az alábbiakban mindent megtudhat a VCT Masters Tokyo-ról. Ezt a cikket frissítjük, amint további információk állnak rendelkezésre.

VCT 2023 Masters Tokyo: Menetrend és formátum

A VCT 2023 Masters Tokyo július 11. és 25. között kerül megrendezésre. Ez több mint egy hónappal a három VCT nemzetközi liga lezárása után.

Az EMEA-ból, Amerikából, Csendes-óceáni térségből és Kínából tizenkét csapat vesz részt a tornán, amelynek csoportköre kettős kiesési körbe vezet. Ez egy olyan formátum, amelyet örömmel fogadnak a rajongók és a játékosok a VCT LOCK//IN egyszeri kieséses formátumával kapcsolatos kritikák nyomán.

 • Csoportkör: július 11-14
 • Rájátszás: július 16-25
 • VCT 2023 Masters Tokyo: Jegyek

  A Riot Games bejelentette, hogy a Tipstar Dome Chiba ad otthont a csoportkörnek és a rájátszásnak, amíg csak három csapat marad. Az alsó döntőt és a nagydöntőt a Makuhari Messe-ben, Japán egyik legnagyobb kongresszusi központjában rendezik.

  A cikk a hirdetés után folytatódik

  A jegyekről még nem adtak ki információt. A várakozások szerint az egész versenyen tömeg lesz, de a Riot hivatalos megerősítése egyelőre nincs.

  VCT 2023 Masters Tokyo: Regionális csapat nyerőgépek

  A 12 versenyhely közül tízet az EMEA, a csendes-óceáni és az amerikai kontinens nemzetközi ligája határoz meg.

  Az EMEA-t négy csapat fogja képviselni a VCT Masters Tokyo-n a Fnatic VCT LOCK//IN győzelmét követően, amely a régiónak plusz helyet szerzett. A csendes-óceáni térségben és az amerikai kontinensen három-három csapat lesz.

  Alig több mint 100 nap alatt a Masters Tokióba is eljut! Szerezze meg a #VALORANTMasters Tokyo formátumának legfrissebb információit itt:

  — VALORANT Champions Tour (@ValorantEsports) 2023. február 23.

  Két kínai képviselő is lesz, bár egyelőre nem világos, hogyan határozzák meg őket. Kína harmadik fellépése lesz a nemzetközi porondon a VCT LOCK//IN és a VALORANT Champions 2022 után.

  A cikk a hirdetés után folytatódik

  [ad_2]

  Forrás