Oldal kiválasztása

[ad_1]

Declan Mclaughlin

❘ Közzétéve: 2023-04-12T17:58:34

❘ Frissítve: 2023-04-12T17:58:41

A VCT nemzetközi ligák egyik tartalmi szegmensében, amelynek középpontjában a trash talk áll, Tyson ‘TenZ’ Ngo túlértékelt játékosként került elő. TenZ megjelent a videóban, és arról beszélt, hogy a Valorant közösség hogyan vélekedik róla.

TenZ mindig is a reflektorfényben volt, mint az egyik első Valorant profi, és csak nőtt, ahogy profi karrierje folytatódott. A VCT nemzetközi ligák egyik tartalmi szegmensében a játékosoknak konkrét kérdéseket tettek fel, hogy átbeszéljék a többi csapatot és a legjobb Valorant ligák játékosait, és szóba került a túlértékelt játékosok témája.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A szegmens játékosai túlnyomórészt a TenZ-re mutattak rá, mint az egyik leginkább túlértékelt játékosra.

„A TenZ kapja a legtöbbet az NA játékosai közül” – mondta az Evil Geniuses játékos, Brendan ‘BcJ’ Jensen. „Volt ez a meteorikus emelkedés. Még mindig ugyanazokat a dolgokat csinálja, mint akkor.”

A Sentinels játékosa reagált ezekre a megjegyzésekre, valamint a játékstílusával és a legutóbbi események során mutatott teljesítményével kapcsolatos általános közösségi hangulatra.

„Határozottan nagyon népszerű vagyok, de sokan csak látszólag látnak engem, és valójában nem tudják, hogyan működöm a csapatban, és milyen értéket hozhatok magammal” – mondta TenZ.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A Valorant közösség a múltban a TenZ-t emelte ki a gyenge teljesítmények miatt, különösen azután, hogy a Sentinels 2022-ben egyetlen nemzetközi versenyen sem tudott részt venni, vagy versenyt nyerni.

A 2022-23-as holtszezonban azt mondta új edzőjének, hogy a legjobb tudása szerint szeretne professzionálisan versenyezni, annak ellenére, hogy a közösség azt állítja, hogy csak egy streamernek jó.

A Sentinels azonban eddig nem a legjobb formáját mutatta ebben a szezonban, mivel az alakulat első meccsén a VCT LOCK//IN-től visszapattant, és jelenleg 1-1-re áll a VCT Americas-ban. A TenZ-nek lehetősége lesz bebizonyítani, hogy kétkedői tévednek, mivel a liga harmadik hetében folytatódik, a Sentinels pedig április 16-án a Leviatánnal játszik.

A cikk a hirdetés után folytatódik

[ad_2]

Forrás