Oldal kiválasztása

[ad_1]

Alec Mullins

❘ Közzétéve: 2023-02-11T00:19:03

❘ Frissítve: 2023-02-11T00:19:12

Methodz az egyik legnagyobb név a Call of Duty League közösségben, és visszavonulása miatt a rajongók kapkodták a fejüket. Most felfedte, hogy az 1. őrnagy hogyan hozta fel a vezérlő leakasztásának gondolatait.

Anthony ‘Methodz’ Zinni a Call of Duty egyik legkedveltebb neve. A Black Ops 2-korszak fiatal feltörekvő korszakától kezdve a Boston Breach veterán AR-játékosaként való jelenlétéig komédia és lenyűgöző játékmenet keverékével megnyerte a rajongók tetszését.

Ezért törte össze a rajongók szívét világszerte a bajnokság vasárnapi éles visszavonulása a CDL Major 2-ben. Bár beszéde során világossá tette, hogy továbbra is a közösség tagja lesz, egy rögtönzött interjú Seth ‘Scump’ Abnerrel megvilágította a döntését.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Methodz elárulja, miért vonult vissza a CDL-től

A pár a közvetítésben beszélgetett, amikor Scump, aki nemrégiben szintén felmondott, szűkítette Zinni visszavonulását, és megkérdezte, mi késztette őt ekkora döntésre.

„Amióta Beans jelentkezett nálunk a Major 1-en, és páratlan szintű energiát hozott be, ez volt az első dolog, amikor az eszembe jutott, hogy „nem tudom tovább hozni ezt az energiát” – mondta. .

Methodz azt is elismerte, hogy a tartalom létrehozására irányuló törekvése is szerepet játszott ebben. „Azt hiszem, az volt a probléma, hogy egy ideje hazudtam magamnak, hogy mennyire szeretnék versenyezni. A valóságban, amióta a tartalmam körülbelül egy éve megjelent, ez mindig bejött.”

A cikk a hirdetés után folytatódik

Majd elmondta, hogy a tartalma egy profi játékos intenzív időbeosztása miatt „talált”. Ez azt visszhangozza, amit Abner korábban saját profi tapasztalatáról mondott. A játék csúcsához szükséges őrlés nagymértékben befolyásolja az ember szabadidejét, ami sokkal nehezebbé teszi, hogy bármi mást is csináljon.

[ad_2]

Forrás