Oldal kiválasztása

[ad_1]

Declan Mclaughlin

❘ Közzétéve: 2023-05-03T20:26:27

❘ Frissítve: 2023-05-03T20:27:02

Az NA Valorant Challengers League versenyszervezője, a Knights Arena új kiesési rendszert jelentett be, amelynek értelmében 2024-ben kevesebb hely áll majd rendelkezésre az új kvalifikációs csapatok számára.

Az Észak-Amerika Valorant Challenger League rajongói két új csapatot láthatnak a bajnokságban 2024-ben, mivel a Knights Arena nyilvánosságra hozta kiesési rendszerét. Június 4-én a kiírás szerint a liga utolsó négy csapata egy Play-In Relegation Tournament-en játszik véletlenszerű magsorsolással és dupla kieséses GSL-stílusú zárójellel.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A bajnokság első két helyezettje a bajnokságban marad, az utolsó kettő pedig kiesik a versenyből.

A két helyet azok a csapatok töltik be, amelyek a 2024-es szezon előtti nyílt selejtezőtornán a győztesek és a vesztesek sávjában végeznek. A nyílt selejtezők 2023-as verziójában hat csapat játszott végig a bajnokság reménységein belül a bajnokságba jutásért, míg hat csapat kapott meghívást.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Az NA Valorant Challengers League csak két új csapatot hoz

Az NA Valorant Challengers League 2023-as szezonjára az Oxygen Esports, a Turtle Troop, a Moist Moguls, a MAD Lions, a Disguised és az OREsports a nyílt rendszeren keresztül kvalifikálta magát.

Úgy tűnik, hogy ennyi csapat átengedése egyszeri volt, mivel 2024-ben csak két új arc csatlakozik a bajnoksághoz a nyílt rendszeren keresztül.

A #ChallengersNA idei utolsó szakaszába lépünk, és a legjobb nyolc csapat biztosítja a helyét a 2024-es Challengers League NA-ban. A maradék négy csapatnak a Play-In Relegation Tournamentben kell megmérkőznie. https://t.co/DlAqHpY2U1

— VALORANT Esports NA (@valesports_na) 2023. május 3.

A kieső csapatoknak lehetőségük van arra is, hogy a nyílt selejtező rendszeren keresztül futtassák vissza, így elképzelhető, hogy még egy évre mindketten visszatérnek a másodosztályú Valorant ligába.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Már csak három hét van hátra a versenyből, és egyre szorosabb a küzdelem a csapatok számára a kiesési küszöb feletti helyezésért és az Ascension tornára való kvalifikációért. Ha a szezon ma véget érne, akkor a MAD Lions, a Disguised, az OREsports és a Shopify Rebellion a Play-In Relegation Tournamentben szerepelne.

[ad_2]

Forrás