Oldal kiválasztása

[ad_1]

Declan Mclaughlin

❘ Közzétéve: 2023-05-04T21:16:51

❘ Frissítve: 2023-05-04T21:17:00

A Team Liquid és a Team Heretics bejelentette, hogy a VCT EMEA 6. hetére rendhagyó feliratkozókat, tartalomkészítőt és segédedzőt indítanak.

A professzionális Valorant egyre növekvő tendenciájává vált, mivel a csapatok a szezon közepén változtatnak névsoron, rossz eredmények vagy előre nem látható körülmények miatt.

A Karmine Corp volt az első csapat, amely szembeszállt ezzel a problémával, mivel az egyik játékosuk lelépett a kezdőlistáról, és a csapatnak a segédedzőjét, Ahmed ‘ZE1SH’ Sheikh-t kellett játszania, mert őt hatodik emberként szerződtették.

A Team Liquid és a Team Heretics is bejelentette, hogy Valorant csapataik cserejátékosokat indítanak a VCT EMEA split 6. hetében, de néhány meglehetősen furcsa cserét választottak.

A VCT EMEA játékosait nem szokványos subs-re cserélik

Heretics bejelentette, hogy Aleksander ‘zeek’ Zygmunt belátható időn belül kihagyják, a csapat dinamikájára hivatkozva a változás okaként.

Helyette azonban Heretics nem vesz be másik profi játékost. Ehelyett Brandon „weber” Weber segédedző veszi át zeek helyét.

A Liquid május 4-én bejelentette Saif ‘Sayf’ Jibraeel lecserélését is, de ez betegség miatt csak egy meccsre szól. Azonban a Liquid is lemond a versenytárs játékos útjáról, és feliratkozik Nico ‘Harmii’ Harms tartalomkészítőjére.

Ezeknek a szokatlan feliratoknak az okai valójában a VCT-szabályoknak köszönhetők.

Amint azt néhányan tudjátok, @DSajoof az elmúlt néhány napban beteg volt, és holnap nem tud játszani. Azonban továbbra is játszunk @Harmii_-nek köszönhetően, aki beszáll Sayfbe a NAVI elleni meccsünkön Mutasd meg Harmii-nek, hogy a Liquid szereti és gyógyulj meg hamarosan Sayf

— Team Liquid Valorant (@LiquidValorant) 2023. május 4

A Riot Games szabályai szerint egy csapatnak hat aktív játékossal kell szerepelnie ahhoz, hogy VCT ligában versenyezzen. Költségkímélő intézkedésként egyes csapatok úgy döntöttek, hogy edzői stábjuk egy tagját szerződtetik hatodik játékosként, nem pedig aktív versenyzőként.

Ez arra késztette az olyan csapatokat, mint a Karmine Corp és a Heretics, amelyek a VCT EMEA rájátszásából való kimaradás szélén állnak, hogy felvegyék a versenyt ezekkel a nem szokványos játékosokkal.

Ezzel szemben a Team Liquid Harmiit használta sürgősségi tengeralattjáróként, mivel a hatodik emberük, Dmitrij „dimasick” Matvienko (akit 2022 óta nem láthattunk a Liquidnél, de a Globális szerződésadatbázisban szerepel, szerződése 2023-ban jár le) most. tartalékként szerepel.

A szurkolók május 5-én láthatják az egyes csapatok eredményeit a nem profi játékos cserejátékosaikkal, amikor a Liquid a NAVI-val és a Heretics-szel mérkőzik meg a Giants ellen.

[ad_2]

Forrás