Oldal kiválasztása

[ad_1]

Declan Mclaughlin

❘ Közzétéve: 2023-05-02T20:48:07

❘ Frissítve: 2023-05-02T21:28:38

A pizsamás nindzsák vezérigazgatója, Hicham Chahine kritika alá került, miután a bajnokság előtt viccbejegyzést tett közzé a Twitteren a BLAST Paris Major matricákkal kapcsolatban.

A BLAST Paris Major napokra van hátra, és a legutolsó CS:GO Major matricáit még le kell ejteni. A NIP vezérigazgatója valamiféle fordított zsivajt próbált varázsolni a Twitteren, hogy nem lesz matrica az őrnagynak.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A bejegyzés gyorsan elterjedt, több mint 200 000 megtekintést és majdnem 1000 kedvelést ért el, egyesek szerint a bejegyzés tényszerű volt, mások pedig kommentálták a viccet.

„Igaz, a francia szakszervezetek tegnap az összes matricát lebombázták a tüntetések alatt” – mondta Ryan Friend, a Dust2 főszerkesztője a posztra reagálva.

„Van ennek oka? Biztosan nincs köze a CPH Flameshez?” – mondta Jacob Toft-Andersen, a 100 Thieves esportért felelős alelnöke.

A BLAST Paris Major matricák még mindig érkeznek

Chahine, miután rájött, hogy sok CS:GO-rajongó komolyan vette a tweetét, saját posztjára reagált, és azt mondta, hogy tényleg „nincs információja” arról, hogy mikor jönnek a matricák az őrnagyhoz.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Azta. Megpróbáltam kijelenteni, hogy ez nem fog megtörténni, ezért este leszállnak. NINCS információm!

— NIP Hicham (@ChahineHicham) 2023. május 2

– Ó, izé – mondta. – Megpróbáltam kijelenteni, hogy ez nem fog megtörténni, ezért este leszállnak.

A következő bejegyzést, amely a nyilatkozatát tisztázza, csak körülbelül 20 000 alkalommal nézték meg, és az eredeti viccbejegyzéséhez képest csekély vonzerőt kapott.

Az eseményen található matricák segítségével az esport legnagyobb tornájára kvalifikáló csapatok pénzt kereshetnek a Valve játékon belüli kozmetikai értékesítésével. A korábbi események néhány matricája több százezer dollárba került a viszonteladói piacon.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Az egyik csapatot nemrégiben „bennfentes kereskedelemmel” vádolták meg a CSGO matricapiacán, mivel a játékosok felvásárolták szervezetük matricáit, mielőtt a cég bejelentette volna, hogy csődöt jelentett.

A NIP a BLAST Paris Major versenyen indul, a Challengers Stage-től indulva. A csapat első mérkőzése a MOUZ ellen lesz május 8-án.

[ad_2]

Forrás