Oldal kiválasztása

[ad_1]

Jeremy Gan

❘ Közzétéve: 2023-05-02T01:09:58

❘ Frissítve: 2023-05-02T01:10:07

A Copenhagen Flames CSGO csapatát „bennfentes kereskedelemmel” vádolják, miután megvásárolták csapatuk saját játékon belüli matricáit közvetlenül azelőtt, hogy a szervezet bejelentette csődjét.

A CSGO matricák nem tréfa. A tágabb értelemben vett játékban elég triviálisnak tűnhetnek, de a CSGO saját gazdasága teljesen hatalmas, minden egyes nap dollármilliókat keres skinekkel.

Aki ismeri a Katowice 2014 IBuyPower és a Titan Holo matricák történetét, az nagyon is jól tudja, hiszen bizonyos játékon belüli kozmetikumok hat számjegyű összegekért keltek el a múltban.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Egyes skinek árának növelése az a tény, hogy különböző szervezetek már nincsenek a közelben. Az egykor játékban lévő csapatok összeomlottak, és az évek múlásával jelentős mértékben drágultak a matricáik.

Sok skin-kereskedő és játékos megtanulta, hogy ha egy szervezet behajt, vagy kilép a helyszínről, ez egy nagyon jó befektetés, ha megvásárolja a matricáit abban a reményben, hogy a jövőben emelkedni fog az ára. És úgy tűnik, néhány Copenhagen Flames játékos is rájött erre.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A @CPHFlames játékosai tömegesen vásárolják meg saját matricáikat a buffokon a cég csődjének bejelentése előtti napon Biztosítják végkielégítésüket LMAO

– Dennis Davis (@FLOATlN) 2023. május 1

A Copenhagen Flames május 2-án bejelentette, hogy csődöt jelentett. Az esport tél közepette bezárja kapuit a fiatal dán játékosok otthona, akik két külön döntőbe és egy rájátszásba jutottak.

A CSGO közösségben folytatott sok vita után Dennis Davis skin-kereskedő rámutatott, hogy néhány CPH Flames játékos tömegesen vásárolta meg csapata matricáját közvetlenül a csődbejelentés előtt.

A Satsdart skin-kereskedő április 30-i tweetjében arról beszélt, hogy rengeteg megbízást kapott a Bufftól, egy bőrkereskedési webhelytől a CPH Flames játékosaitól, amit mulatságosnak talált. Konkrétan a képernyőképeken láthatjuk Asger „farlig” Jensen, Thomas „TMB” Bundsbæk és Rasmus „raalz” Steensborg játékosokat.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A Statsdart számára végül világossá vált, miért vásárolják fel tömegesen a matricákat. Dennis Davis tweetére egy videóval válaszolt, amely bemutatja a három játékossal folytatott hatalmas kereskedelmi múltját, és mindegyik a CPH Flames csapat matricáit tartalmazza.

Természetesen sok CSGO-rajongó és bőrkereskedő „bennfentes kereskedelemnek” nevezte, mivel látszólag a nagyközönség előtt tudtak a csődhírről, és elkezdtek felhalmozni kozmetikai cikkeket, mielőtt az érték növekedett volna. Az Anomália, a YouTuber és a skin-kereskedő megjegyezte: „Szó sincs róla, bennfentes kereskedelem”. Az OhnePixel pedig egy nagyon rövid „sus”-t kommentált.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A Steamben azonban nincsenek olyan szabályok vagy iránymutatások, amelyek tiltják az ehhez hasonló „bennfentes kereskedelmet”, ami azt jelenti, hogy a három játékos ezt teljes mértékben megteheti a Valve fennhatósága alatt.[ad_2]

Forrás