Oldal kiválasztása

[ad_1]

Ryan Lemay

❘ Közzétéve: 2023-04-28T21:00:00

❘ Frissítve: 2023-04-28T23:03:46

Hamarosan kezdődik az Overwatch League hatodik szezonja. Itt van minden, amire szüksége van a közelgő Overwatch 2 versenyszezonra való felkészüléshez.

A Dallas Fuel uralkodott 2022-ben, mivel a megújult koreai névsor megszerezte a szervezet első döntős trófeáját, de vajon meg tudják majd védeni a bajnoki címüket?

Az OWL csapatai 2023-ra irányították figyelmüket, és ez nem volt más, mint egy emlékezetes Rostermania időszak. A Florida Mayhem lendületből indul be a tavaszi szakasz selejtezőibe, miután megnyerte a Pro-Am Tournamentet, a szezon előtti versenyt, amelyen hét csapat is részt vett a nyílt selejtezőkből.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Robert Paul (Blizzard Entertainment, Florida Mayhem) megnyerte a Pro-Am versenyt, amely elindította a szezont

Ahogy a liga felöleli az Overwatch 2-t, a formátumot átalakították, és a keleti Contenders csapatok lehetőséget kaptak arra, hogy a legmagasabb szinten versenyezzenek. Egy másik izgalmas fordulatként az Overwatch League 18-ról 17 évre csökkentette a versenyző alsó korhatárát. Ez a lépés még több fiatal és izgalmas tehetséget vonz majd az Overwatch 2-be.

Rengeteg izgalmas történet követhető nyomon a 2023-as OWL-szezonban, úgyhogy merüljünk el a részletekben.

Overwatch League 2023: Hogyan nézzük

Az összes OWL-mérkőzést az Overwatch League YouTube-oldalán közvetítjük.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Overwatch League 2023: Menetrend és eredmények

A Blizzard átalakította a 2023-as szezon formátumát, az egyik legnagyobb változás a Contenders csapatok felvétele volt a keleti régióban.

Dél-Koreában, Ázsia-Csendes-óceáni térségben (APAC) és Ausztráliában/Új-Zélandon (ANZ) egy sor tornát rendeznek Open Division és Contender csapatokkal, hogy meghatározzák azt a 12 oldalt, amelyek versenyeznek a Spring Stage Opens-en, amely egyidejűleg zajlik majd. a régió tavaszi szakaszának selejtezői az Overwatch League szintjén.

A Spring Stage Opens legjobb csapatai továbbjutnak a Spring Stage Knockoutsba, ahol csatlakoznak hozzájuk az OWL csapatai.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Eközben a West Spring Stage selejtezői határozzák meg a Spring Stage Knockouts kihelyezését, és két csapatot kvalifikálnak a Midseason Madness Global Tournamentre. Ezen a nemzetközi LAN-on két másik nyugati csapat is szerepel majd, amelyeket a Spring Stage Knockouts határoz meg, valamint két keleti csapat.

A Summer Stage a Spring Stage formátumát tükrözi, a nyugati régió pedig közvetlenül a körjátékba ugrik. A keleti régióban a tavaszi szakasz versenyzői közül kiválasztott első helyezettek automatikusan kvalifikálják magukat a nyári szakasz selejtezőire.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Tavaszi szakasz selejtezői (április 27. – május 26.)

1. hét menetrendje (április 27. – április 30.)

Overwatch League 2023: A tavaszi szakasz selejtezőinek állása

nyugat

Keleti

Overwatch League 2023: Csapatok és játékosok

Itt vannak a 2023-as OWL szezonban versenyző csapatok. Fontos megjegyezni, hogy a Philadelphia Fusiont Seoul Infernalra, a Paris Eternalt pedig Vegas Eternalra változtatták a következő szezon előtt.

Február 8-án az LA Valiant bejelentette, hogy 2023-ban a nyugati divízióban versenyeznek. Egy hónappal később a Dallas Fuel bejelentette az ellenkező irányú lépést.

Április 18-án, kevesebb mint két héttel a tavaszi szakasz selejtezőinek kezdete előtt, az Overwatch League közleményt adott ki az East franchise Chengdu Hunters helyzetével kapcsolatban. A liga szerint a Hunters nem került be a menetrendbe, „mivel továbbra is mérlegelik csapatuk jövőbeli irányát”. Így a keleti régióban mindössze hat franchise csapat marad.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Keleti

nyugat

[ad_2]

Forrás