Oldal kiválasztása

[ad_1]

Faragó Fisher

❘ Közzétéve: 2023-04-30T17:46:24

❘ Frissítve: 2023-04-30T17:46:35

Miután a Team Heretics tavasszal kiesett a LEC rájátszásából, a középpályás Ruby egy másik csapatban kereshetett helyet. A jelentések szerint a csapat a TSM, és az LCS-ben fog versenyezni.

A Team Heretics egyfajta helyettesítő csapat volt a 2023-as LEC debütálására. Mivel a legelső japán LEC-importjuk volt Shunsuke ‘Evi’ Murase és Marcin ‘Jankos’ Jankowski dzsungelében, nagyon nehéz volt megállapítani, hogy a csapat milyen jól teljesít.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A Team Heretics csapatnak azonban még két szakítás után sem sikerült összeállnia, és úgy nézett ki, mint egy olyan csapat, amely megküzdhetne a régió legjobb csapataival. Még úgy is, hogy Jankos még mindig az egyik legjobb egyéni teljesítményt nyújtja a LEC-ben.

A középpályás Lee ‘Ruby’ Sol-min más csapatokat kereshetett, akikkel versenyezhet, mivel Heretics úgy döntött, hogy néhány változtatást hajt végre az idei utolsó LEC felosztás előtt, és a hírek szerint Észak-Amerikába indul, hogy a TSM-en versenyezzen.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Rubyt a TSM vette fel, miután a Team Heretics-ben mutatkozott be

A TSM-nek durva dolga volt az elmúlt néhány évben, ami az LCS-t illeti. Miután nem sikerült elérniük a keresett sikert egy nagyon drága 2021-es névsorral, a dolgok csak lefelé mentek. 2022 és 2023 nem volt kedves.

Ez azon a ponton van, ahol néhány rajongó azt feltételezi, hogy a TSM teljesen kiszállhat az LCS-ből, és eladhatja a helyét, így a szervezet bizonytalan helyzetbe kerül a nyárra.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A blix.gg jelentése azonban azt jelezte, hogy a csapat a középpályás Rubyt szeretné szerződtetni. Bár ez azt jelentené, hogy a TSM elkötelezett amellett, hogy az LCS-ben maradjon, a rajongók nem nagyon tudják, hogyan vélekedjenek a változásról.

Maple 2023-ban kiemelkedő játékos volt, nagy cipőket hagyva Rubynak

Annak ellenére, hogy a TSM általános teljesítménye 2023-ban kissé gyengécske volt, korábbi középpályásuk, Huang ‘Maple’ Yi-Tang statisztikailag kiemelkedő volt a szerepében. Mechanikai és pályastatisztikái a Liga csúcsához közeliek, és azon kevés játékosok egyikeként szerzett öröksége, akik 2013 óta aktív versenyzők, megkönnyítette neki a szurkolást.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Ha beteljesül a jelentés, miszerint Ruby a TSM-hez költözik, nehéz megmondani, mennyire teljesítenek majd a többi LCS-csapathoz képest. Egyelőre az sem világos, hogy ki lesz a TSM elsőbbsége, most, hogy Solo átállt az Immortalshoz.

[ad_2]

Forrás