Oldal kiválasztása

[ad_1]

Declan Mclaughlin

❘ Közzétéve: 2023-05-11T21:16:10

❘ Frissítve: 2023-05-11T21:16:18

A Riot Games VCT nemzetközi liga közvetítésének tartalmi szegmensében a profikat megkérdezték, milyen ügynökökkel szeretnének találkozni a való életben. Sokan az általuk aranyosnak tartott ügynököket választották.

A Valorant játékosok furcsán rajonganak a játékban szereplő ügynökök némelyikéért, mivel sok ügynököt szállítanak együtt, vagy olyan felhasználóneveket készítenek, amelyek kifejezik szeretetüket bizonyos karakterek vagy páros játékosuk iránt. A VCT nemzetközi ligák egyik tartalmi szegmensében a Valorant profikat megkérdezték, hogy milyen ügynökkel szeretnének találkozni a való életben. Sokan éltek a lehetőséggel, hogy felfedjék, melyik ügynökbe rajonganak.

„Jett” – mondta Zhang „BerLIN” Bo-lin kínai profi. „Ő szép.”

„Nagyon szeretnék együtt lógni, például Viperával” – mondta a 100 Thieves játékosa, Matthew „Cryocells” Panganiban. – Kicsit dögös.

A Valorant Champions 2021 győztese, Mehmet ‘cNed’ İpek szintén Jettet, főügynökét választotta, és azt mondta, hogy körbe fogja mutatni a törökországi Isztambulban.

Néhány másik profi azt mondta, hogy Sage-vel és Reynával, a játék másik két népszerű női ügynökével lógnak. A válaszok önmagukban nem meglepőek, mivel mindkét ügynök standard a professzionális Valorant meta-ban – vagyis a profiknak órákig kell nézniük őket, és rengeteg rajongói művészet is van a széfben munkavégzéshez, és nem változatosság. .

A VCT-profik felfedik, hogy melyik ügynökökhöz rajonganak

A szegmensben megkérdezettek közül néhányan olyan válaszokat adtak, amelyek nem voltak olyan rosszak, mint mások, mondván, hogy szeretnének Sovával vagy Breach-hel kijönni és hokizni velük. A Vitality profi Karel ‘Twisten’ Ašenbrener és az Edward Gaming játékosa, Haodong ‘Haodong’ Guo is hasonló okokból választotta a brit párbajtőr Phoenixet.

A profi Valorant játékosok rajongói megtekinthetik a VCT adás tartalmi szegmensét, amint a csapatok befejezik a bajnoki felosztásukat, és bejutnak a rájátszásba.

[ad_2]

Forrás