Oldal kiválasztása

[ad_1]

Alec Mullins

❘ Közzétéve: 2023-02-18T23:48:34

❘ Frissítve: 2023-02-18T23:48:42

A Toronto Ultra elitcsapatnak készült a 2023-as CDL-szezonban, de a Major 2-ben a legjobb hat közé jutás elég volt ahhoz, hogy a Challengers sztárja, Charlie ‘Hicksy’ Hicks felálljon Eli ‘Standy’ Bentzre a hátralévő részre. évad.

A Toronto Ultra névsora nagy átalakításon esett át a holtszezonban. A szervezet megvált a Call of Duty legendájától, Ben Bance-től és a sztárjátékostól, Cameron ‘Cammy’ McKilligan-től, amikor a feljövő sztárokat, Scrappyt és Standyt üdvözölték helyettük.

Most már csak két Major verseny van a szezonban, Standy cserehelyzetbe került, és egy újabb arc csatlakozik a küzdelemhez.

A cikk a hirdetés után folytatódik

Toronto Ultra bench Standy for Hicksy meglepetésben A 3. fő selejtezők névsorának lépése

A lépést február 18-án jelentették be, és sokkolta az egész közösséget.

„A mai naptól Standyt cserepozícióba helyezzük át, Hicksy pedig a kezdőbe kerül” – közölte a szervezet.

A csapat eddig csak egy meccset játszott a Major 3 selejtezőjében, 1-3-ra vereséget szenvedett a Boston Breachtől, amelyben Standy -11-re ment a K/D tekintetében, így összesítésben 0,86 lett.

A hír kirobbanása után Standy nem vesztegette az idejét azzal, hogy válaszoljon a hírekre. „Csak dolgoznom kell magamon, és olyan játékossá kell válnom, akire tudom, hogy képes vagyok rá [being].”

Hicksy 2022 óta a Toronto Ultra szervezet tagja, februárban először a Toronto Ultra NA Challengers zászló alatt versenyzett, majd októberben csereként csatlakozott a csapathoz.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A Toronto Ultra február 19-én, vasárnap visszatér a Vegas Legion ellen.

[ad_2]

Forrás